Gyproc in Tongeren

gyprocwerken, gyproc en scheidingswanden, valse plafonds, laminaat, schilder- en behangwerk

Stereno is een ervaren muur- en plafondwerker voor al je schilder- en gyprocwerken

Jouw ervaren vakman voor systeemplafonds, gyproc-, schilder- en behangwerk
Gyprocwerken STERENO BV in Tongeren

Zoek je een betrouwbaar vakman voor al je schilder- en behangwerken, systeemplafonds en gyprocmuren? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Wij bij STERENO BV uit Borgloon hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en weten van aanpakken. Als je beroep doet op onze diensten ben je van perfectie gegarandeerd. Daarom werken we nauw samen met AB Afwerking en gebruiken we enkel hoogwaardige merken. Zo kunnen we jou een feilloos eindresultaat garanderen dat tot in de puntjes in orde is. Bovendien werken we flexibel en stipt, op maat van de klant.

We bieden praktische oplossingen aan voor het indelen van woningen of kantoorruimtes met gyprocwanden. Daarnaast voeren we ook allerlei schilder- en behangwerken uit zodat je muren weer kunnen stralen. Tenslotte plaatsen we allerlei soorten systeemplafonds en vloeren om de ruimte af te werken. Dit voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

STERENO BV is gelokaliseerd in Borgloon, maar we verplaatsen ons met plezier doorheen Limburg en Vlaams-Brabant naar onder andere Hasselt, Genk, Leuven, Diest, Tongeren en Lommel. Aarzel dus niet om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen voor jouw gyprocproject. We horen graag van je!

Contacteer ons
afwerking, VELUX, raam, zolder, zolderraam, gyproc, wand, wanden, gyprocwand
Op zoek naar een professionele plaatser van gyproc?
Doe voor al je gyproc plaatsen, gipsplaten en wanden beroep op de passie, ervaring en het vakmanschap van STERENO BV
systeemplafond, systeemplafonds, afwerking, plafond

Systeemplafonds

Gyprocwerken STERENO BV in Tongeren

De toepassing van systeemplafonds wordt steeds populairder in openbare gebouwen zoals horecazaken, ziekenhuizen en kantoren. Het heeft dan ook een tal van voordelen. Zo is het een snelle oplossing als je een nieuw plafond wil laten plaatsen. Een ander pluspunt is dat het ook nog eens de akoestiek van een ruimte verbetert. Op die manier creëert een systeemplafond meteen een stille, rustgevende omgeving. Bovendien is het materiaal brandwerend, isolerend en zorgt het voor een strakke, professionele uitstraling. Het kan ook zorgen voor een optische verlaging van zeer hoge ruimtes, zoals in magazijnen of kantoren.

De plaatsing gebeurt via een inlegsysteem, waardoor er veel mogelijkheden zijn om de verlichting te integreren. Kies je liever voor TL-lampen, inbouwspots of armaturen? De keuze is aan jou! Naast het plaatsen van gyproc en walse wanden, staat Stereno in voor al je plafond- en muurwerken.

Vraag een offerte aan
gyproc, gyprocwerken, pleister, pleisterwerken, wanden, afwerking

Scheidings- en gyprocwanden

Gyprocwerken STERENO BV in Tongeren

Er zijn diverse mogelijkheden om je woning of kantoorruimte te transformeren met een gyproc wand. Zo kan je scheidings- of voorzetwanden laten plaatsen voor extra privacy of een andere indeling. Een ongebruikte zolder of kelder kun je laten ombouwen tot een bruikbare ruimte waar je nog jaren genot van hebt. Daarnaast kan je ook een toilet of ander sanitair laten afkasten en met een gyproc plafond de ruimte laten verlagen.

Bovendien bieden we ook een ruime keuze designs aan. Kies je voor een gedetailleerde muur met allerlei vormen? Of liever een strakke minimalistische gyprocwand? Alles is mogelijk! Daarnaast kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld geïntegreerde ledstrips, gebogen wanden, etc. Bespreek je idee met ons en samen creëren we een ruimte volledig naar jouw wens. Vraag dus zeker een offerte aan voor gepersonaliseerde gyprocwerken op maat in en rond Tongeren.

Vraag een offerte aan
gyproc, gyprocwanden, afwerking, interieur, interieurdecoratie, verlichting

Schilderwerken en behang

Gyprocwerken STERENO BV in Tongeren

Zoek je een ervaren vakman in of rond Tongeren om je muren op te frissen? Of ben je van plan om de uitstraling van je kantoor onder handen te laten nemen? Dan kan je bij ons terecht voor gewone schilder- en behangwerken. Door onze jaren ervaring zorgen we van A tot Z voor een perfecte afwerking van jouw gyprocmuren, voor particulieren als ondernemingen, van binnen tot buiten.

Zo staan we in voor het verven van gevels en kozijnen; een ideale oplossing als je de buitenkant van je huis wil aanpassen zonder drastische verbouwingen aan te gaan. Langs binnen nemen we uiteraard muren onder handen, maar ook trappen en nog andere toepassingen. Contacteer ons dus zeker als je een professional zoekt om jouw gyprocwerken, schilder- of behangwerken uit te laten voeren.

Vraag een offerte aan
Gyprocwerken STERENO BV in Tongeren

STERENO BV uit Borgloon staat in voor al jouw schilder-, behang-, en gyprocwerken. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de plaatsing van systeemplafonds. Zaakvoerder en plaatser van gyproc Steven Meers heeft meer dan 10 jaar ervaring in allerlei bouw- en renovatiewerken. Hij beschikt dus over de nodige vakkennis om jouw project tot in de puntjes af te werken.


We focussen ons op Tongeren, regio Limburg en Vlaams-Brabant aangezien we gevestigd zijn in Borgloon. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen voor de realisatie van jouw project. Groot of klein, complex of eenvoudig; we nemen alles onder handen alsof het voor ons eigen thuis is. We zijn werkzaam in onder andere Hasselt, Genk, Leuven, Diest of Lommel. Tot snel!

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte